Bed and breakfast lige ved vandet i Roskilde


Bed and Breakfast beliggende i naturskønne omgivelser i Roskilde

Hos Danhostel Roskilde byder vi dig indenfor i de hyggelige rammer, der udgør vores Bed and Breakfast. Her kan vi tilbyde en overnatning udover det sædvanlige, hvor du morgenen efter kan nyde godt af vores lækre, hjemmelavede morgenmadsbuffet. Her bor du et stenkast fra vandet, så du kan stå op til en fantastisk udsigt. Derudover tilbyder vi både enkelt-, dobbelt- og flersengsværelser, hvilket gør, at børnefamilier såvel som forretningsrejsende samt par finder os attraktive.

Mange faciliteter i nærområdet

Den nærliggende natur lægger op til masser af udendørsaktiviteter lige fra gåture ved vandet til bordspil eller andet afhængigt af, hvad sæsonen tillader. Området er smukt om sommeren såvel som om vinteren, og der er masser af faciliteter i nærheden som eksempelvis Vikingeskibsmuseet. Derudover ligger vores Bed and Breakfast ikke langt fra hverken Frederikssund eller København, hvilket gør det muligt at tage på dagsture hertil.

 

Få noget for pengene på vores B&B

Når du booker vores Bed and Breakfast i Roskilde, er du sikret en helhedsoplevelse, hvor vi ikke går på kompromis med noget. Vi tilbyder god service, som indebærer en varm velkomst ved check-in, hvor vi sørger for at få dig godt indkvarteret. Derudover finder du altid vores værelser i pæn og rengjort stand, så overnatningen bliver en god oplevelse. Vi sørger for, at din Bed and Breakfast oplevelse bliver hyggelig, tryg og skøn til en overskuelig pris.

 

Hør nærmere eller book dit ophold hos os

Hvis du har forespørgsler eller lignende, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål. Du kan fange os på tlf. 46 35 21 84 eller ved at skrive en mail til os på info@roskildedanhostel.dk. Via kontaktoplysningerne kan du også booke dit næste Bed and Breakfast ophold i Roskilde. Vi glæder os til at tage imod dig og gøre din oplevelse helt perfekt.

Kontakt os her


© Roskilde Danhostel
| Cookiepolitik