NYHED


Kontakt os på info@roskildedanhostel.dk og få et tilbud der netop passer til jeres behov.


Kursus- og mødelokaler i inspirerende omgivelser


Vi tilbyder moderne kursuslokaler og mødelokaler for mindre grupper i det helt unikke maritime miljø, der er skabt i Roskildes nye havn. Her danner smukke og inspirerende omgivelser produktive rammer for vores lokaler, der ligger lige ved vandet. Du overnatter i store og lyse rum med tv samt eget bad og toilet.

Hos os er der gratis og ubegrænset parkering lige ved hotellet, der er placeret blot en halv times kørsel fra København og tæt ved Frederikssund. Tag en dag væk fra byen og afhold dit kursus i rolige omgivelser. 
 

Flotte kursus- og mødelokaler – og pauser i naturen

Roskilde DANHOSTEL giver med vores kursuslokaler de bedste forudsætninger for kurser og møder for mindre grupper. Det naturskønne areal ved havnen tjener som en perfekt ramme for et inspirerende ophold, hvor der også er rig mulighed for motion i kraft af gode gå-, løbe- og cykelruter i området. Dertil kommer kulturelle besøgssteder lige i nærheden, blandt andet Vikingeskibsmuseet.

På den måde tilbyder vi på Roskilde DANHOSTEL ikke alene faciliteterne til et effektivt møde eller kursus, men også gode muligheder for pauser, ro og inspiration. Ønsker I morgenmad, tilbyder vi en god og frisk start på morgenen med vores billige hjemmelavede morgenbuffet. 

Hør mere – og book dit mødelokale eller kursuslokale i dag

Vi vil gerne være med til at gøre dit kursus eller møde så godt som muligt. Vi er fleksible og vil gerne være med til at tilpasse omgivelserne, så vidt muligt. På den måde er vi i samarbejde med dig med til at gøre dit kursus til en god oplevelse for kursisterne. Rejser man hertil med offentlig transport fra Frederikssund, København eller lignende, ligger vi kun 1,5 km fra roskilde st. Vil du høre mere om vores faciliteter og prisen for leje af vores kursuslokale er du altid velkommen til at ringe på 46 35 21 84

Læs vores anmeldelser herunder og anmeld os gerne

Googleny Find Fagmand Tripadvisor (1)Facebook

© Roskilde Danhostel
| Cookiepolitik