Tilbud


Roskilde Danhostel tilbyder lejrskolepris ved minimum 2 overnatninger.

Indhent tilbud på info@roskildedanhostel.dk


Billigt vandrehjem i Roskildes havnemiljø


Er du på udkig efter en overnatning eller et ophold på et billigt vandrehjem? Roskilde DANHOSTEL tilbyder gode faciliteter i smukke omgivelser ved det maritime havnemiljø i Roskilde Havn. Hvad enten du overnatter alene eller i grupper, giver vi dig de bedste betingelser for et dejligt ophold.

Overnatning i store og lyse rum

På Roskilde DANHOSTEL overnatter du i store og lyse rum. Der er både tv og eget bad og toilet. Om morgenen kan du nyde en hjemmelavet morgenbuffet i rummeligt lokaler ud til vandet. Med blot en halv times kørsel til København samt gratis og ubegrænset parkering ved havnen er der gode muligheder for at benytte vores vandrehjem som et afsæt til besøg i hovedstaden.

En begivenhedsrig lejrskole?

Vi har blandt andet mulighed for at modtage en lejrskoleklasse ad gangen. Det er ikke uden grund, at Roskilde historisk har dannet rammerne for mange lejrskolebesøg. I kraft af vores placering ved vandet og ved siden af Vikingeskibsmuseet er Roskilde DANHOSTEL det perfekte udgangspunkt for en begivenhedsrig tur. For danske grund- og folkeskoleklasser tilbyder vi ved minimum 2 overnatninger fuld kost og logi til særpris.

Ring til os i dag

Vil du høre mere om vores faciliteter eller er du klar til at booke et ophold, så er du meget velkommen til at ringe til os på 46 35 21 84.

Husk vi også tilbyder Bed and breakfast!

 

Læs vores anmeldelser herunder og anmeld os gerne

Googleny Find Fagmand Tripadvisor (1)Facebook

© Roskilde Danhostel
| Cookiepolitik